Tuinaanleg

Klinkerwerken Cuyvers

Klinkerwerken, omheiningen en tuinaanleg

TUINAANLEG

 

Wij realiseren jouw droom om van uw tuin, een tuin van uw dromen te maken. Nog geen tuinplan of idee dan geven wij u graag advies om zo tot uw droomtuin te komen. De werken zullen ook steeds door de zaakvoerder met u besproken worden. Inspelen op uw wensen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben, is voor ons van groot belang

Gras en kunstgras

 

Wenst u snel een mooi groen grasveld dan kiest u best voor grasmatten, maar inzaaien kan natuurlijk ook nog steeds. De voorbereiding en bemesting is van groot belang bij zowel grasmatten als inzaaien. Kunstgras is de ideale oplossing voor wie houd van weinig onderhoud. Langs het zwembad of langs het speeltuig van de kinderen, het kan allemaal. Wij werken steeds met de beste kwaliteit en werken daarom met de grootste kunstgrasverdeler van ons land.

Aanplantingen

 

Bij de aanplanting van uw tuin kan u ook bij ons terecht. Hebt u nog geen tuinplan of idee├źn dan helpen wij u hier graag bij. Planten in pot kunnen het ganse jaar door geplant worden. Planten met of zonder aardkluit worden best in het voor of najaar geplant. Wenst u zelf te planten kan u ook bij ons terecht voor uw planten die we dan aan huis kunnen leveren.

Varia

 

Ook voor al uw andere tuinwerken kan u bij ons terecht. Wenst u nog een pad of parking in grind dan helpen wij u graag verder met de keuze van de juiste kleur en afmeting. Ook voor uw beregening, grasdals, drainage, het onderhoud van uw tuin of eender welke tuinwerken kan u bij ons terecht.

Klinkerwerken Cuyvers

klinkerwerken, omheiningen en tuinaanleg

0497 31 16 27