Klinkerwerken

Klinkerwerken Cuyvers

Klinkerwerken, omheiningen en tuinaanleg

KLINKERWERKEN

 

Je hebt verschillende mogelijkheden als je klinkers wenst, hieronder kan je verschillende mogelijkheden bekijken met de nodige foto's, wens je meer informatie? neem zeler even contact met ons op!

BETONKLINKERS

 

betonklinkers zijn zeer geschikt voor de aanleg van uw oprit, terras of tuinpad. ze zijn in alle afmetingen en kleuren te verkrijgen, dus voor ieder werk is het juiste type te verkrijgen. betonklinkers zijn daarenboven budgetvriendelijk en vragen een minimum aan onderhoud.

.

MEGATEGELS EN TERRASTEGELS

 

megategels vind je tot 1m op 1m en in allerlei kleuren. Ze zijn een uiterst geschikte optie voor wie een tegel verkiest maar bang is voor gladheid. Ze geven ook een modern uitzicht aan uw woning. Keramische of arduinen tegels worden nog zeer vaak gekozen daar ze een minimum aan onderhoud vragen. Het enige minpunt is misschien wel de gladheid die ze met zich meebrengen.

Kleiklinkers en kasseien

 

kleiklinkers zijn zowel geschikt voor uw oprit,terras, tuinpad alsook voor de afboording van uw terras of tuin. Natuurlijk, kleurvast en weinig onderhoud zijn enkele van de belangrijkste kenmerken. Kasseien geven uw huis dan weer een heel ander karakter. De plaatsing hiervan is niet eenvoudig en vrij intensief, maar hiervoor kan de courtstone dan weer een oplossing zijn. Deze kunnen makkelijk geplaatst worden en geven u hetzelfde uitzicht als kasseien.

Klinkerwerken Cuyvers

klinkerwerken, omheiningen en tuinaanleg

0497 31 16 27